Mikael Nilsson ny vd på Grävlastarbolaget

m_nilsson_gravlast

Grävlastarbolaget Syd i Ängelholm får en ny vd och försäljningsansvarig 1 april.  Mikael Nilsson, idag säljansvarig för Skåneregionen i företaget, axlar rollen som vd och målet är redan utstakat. Det är full fart framåt som gäller.

Grävlastarbolaget Syd är Huddigs återförsäljare i sydvästra Sverige och har kontor i Ängelholm och Göteborg.

De senaste tre åren har Mikael Nilsson varit säljansvarig för Skåneregionen på Grävlastarbolaget. Dessförinnan har han arbetat med försäljning inom entreprenadbranschen i drygt 20 år.

– Jag är glad och stolt över förtroendet att få ansvara för utvecklingen av Grävlastarbolaget framåt, säger Mikael Nilsson. Med min långa erfarenhet från branschen, goda produktkunskap och stora kontaktnät hoppas och tror jag att jag är rätt man för jobbet. Jag ser fram mot min nya roll på företaget.

 – Under sina år på Grävlastarbolaget har Mikael både lärt känna vår produkt och etablerat goda relationer med våra kunder i regionen. Han har även lång erfarenhet av försäljning i entreprenadbranschen vilket vi ser som ett stort plus. Mikael får en viktig uppgift då vi vill öka närvaron ute hos våra kunder och stärka varumärket Huddig. Vi ser stor potential i sydvästra Sverige och med Mikael vid rodret hoppas vi kunna bistå våra kunder både bättre och snabbare, säger Daniel Myrgren, marknad och försäljningschef på Huddig AB som äger Grävlastarbolaget Syd.

© Anläggningsvärlden 2018.
info@anlaggningsvarlden.se