Trådlösa hörselskydd från Milwaukee

Milwaukee lanserar hörselskydd med Blåtand
Milwaukee lanserar hörselskydd med Blåtand som ska erbjuda bättre skydds- och anslutningsnmöjligheter.

Verktygstillverkaren Milwaukee lanserar trådlösa hörselskydd som samtidigt skyddar mot permanenta hörselskador utan överdriven ljudisolering. Överdriven isolering kan innebära problem med minskad medvetenhet, kommunikationshinder och potentionell blockering av kritiska varningssignaler som larm och nödanrop. 

Med det avancerade medhörningsläget filtrerar dessa hörselskydd höga ljud som överstiger 82 dB, vilket säkerställer att man behåller medvetenheten i sin omgivning, inklusive kollegor och närliggande maskiner.

”Milwaukee lanserar hörselskydd med Blåtand som ska erbjuda bättre skydds- och anslutningsnmöjligheter”

”Jobsite Awareness” justerbar medhörning ökar säkerheten på arbetsplatsen genom att tal och varningssignaler tydligt hörs. Med ett lätt tryck på det vänstra hörselskyddet aktiveras medhörningsläget som låter användaren att hålla kontakten med sin miljö. Ta enkelt emot samtal och kommunicera med kollegor via det högra hörselskyddets inbyggda mikrofon och skydda samtidigt hörseln.

Milwaukee lanserar hörselskydd med Blåtand

Dessa hörselskydd drivs av Milwaukees Redlithium 3,0-batteri och erbjuder tio timmaes drifttid, med kapacitet på upp till 70 timmar genom laddning i fodralet som ger sju laddningare på ett enda batteri.

Enligt Milwaukee är hörselskydden utformade med mångsidighet i åtanke och är kompatibla med olika huvudburna PPE-enheter som hjälmar, mössor, glasögon och ansiktsskydd. Bluetooth-anslutning säkerställer problemfri ljudanslutning till enheter.

Paketet innehåller utbytbara hörselproppar med två SNR-nivåer, skum med 32 dB och silikon med 26 dB, vilket garanterar en personlig passform för maximal komfort och skydd. I fodralets lock finns instruktioner för snabb åtkomst till taktila kontroller, medan LED-indikatorerna på hörselskydden och fodralet anger laddningsstatus med gröna, gula eller röda lampor.

Hörselskydden är europeiskt certifierade hörselskydd: EN 352-2:2020. Rekommenderat pris år 2.358 kronor exklusive moms.

Här kan du läsa fler nyheter om bygg och anläggning

© Anläggningsvärlden 2024
info@anlaggningsvarlden.se