Hjerpes Maskincentra ny återförsäljare för Takeuchi

Lennart Edling, vd på EMS och Nicklas Hjerpe skakar hand efter att man skrivit avtal om att Hjerpes Maskincentra är ny återförsäljare för Takeutchis kompakta grävmaskiner i Östergötlands län.
Lennart Edling, vd på EMS och Nicklas Hjerpe skakar hand efter att man skrivit avtal om att Hjerpes Maskincentra är ny återförsäljare för Takeuchis kompakta grävmaskiner i Östergötlands län.

EMS, svensk generalagent för Takeuchi entreprenadmaskiner, utökar återförsäljarnätet med Hjerpes Maskincentra i Norrköping med ansvar för distriktet Östergötlands län.

EMS, svensk generalagent av entreprenadmaskiner och utrustning från Takeuchi och Hyundai, tillkännager en utökning av sitt rikstäckande nätverk av återförsäljare. Genom ett partnerskap med Hjerpes Maskincentra kommer det nu finnas en lokal återförsäljare av grävmaskiner från Takeuchi i Norrköping.

– Det här är ett steg i vår strategiska plan att kunna erbjuda försäljning och kvalificerad service och support av våra maskiner i hela Sverige, säger Lennart Edling, vd för EMS. ”Att kunna knyta en så här pass etablerad partner till vårt återförsäljarnätverk stärker vår marknadsnärvaro och ger ett mervärde till kunderna.”

”Att kunna knyta en så här pass etablerad partner till vårt återförsäljarnätverk stärker vår marknadsnärvaro”

Hjerpes är en välkänd aktör i Norrköping som verkat sen 1994 med att sälja väghyvlar, och sen 2019 säljer de också entreprenadmaskiner. Takeuchi utgör ett komplement till företagets sortiment med sina kompaktgrävare. Hjerpes kommer erbjuda både försäljning, service och support av EMS sortiment i Norrköping. Det finns sedan innan ett nätverk av etablerade återförsäljare över hela landet, och genom detta partnerskap kan EMS bättre tillgodose behoven i Östergötland med omnejd.

– Vi på Hjerpes Maskincentra  är väldigt glada över att nu ha ingått samarbete med EMSG Sverige. Vi ser verkligen fram emot att få sälja maskiner från Takeuchi. Detta kompletterar övriga varumärken vi säljer på ett väldigt bra sätt, säger Nicklas Hjerpe, vd på Hjerpes Maskincentra AB.

Här kan du läsa fler maskinnyheter

© Anläggningsvärlden 2024
info@anlaggningsvarlden.se