Ströman Maskin ny generalagent för Brodd

Brodd Scandinavia.

Ströman Maskin har sedan 1960-talet vuxit till en av Sveriges stora leverantörer av maskiner för vägunderhåll. Nu förstärks produktprogrammet ytterligare när man tar över försäljningen av Brodd sopmaskiner från Miljömaskiner som förvärvades av Broddson i september ifjol.

Brodd sopmaskiner har sedan länge funnits på den svenska marknaden. Smarta lösningar, bra kvalitet och hög sopkapacitet har gett dem ett gott rykte skriver Ströman Maskin i ett pressmeddelande.

– Ströman tar nu över. Vi ser god potential att växa vidare och öka försäljningen av Brodd maskiner i Sverige.  Med vår duktiga service och reservdelsorganisation så har vi säkrat bakåt med en bra backup för våra kunder, vi ser bara möjligheter framåt, säger Jan Rhodén, vd på på Ströman Maskin. 

Ströman Maskins kunder finns inom stat, kommun och på entreprenadsidan där har man sedan tidigare sålr sugande sopmaskiner. Man har inte haft tillgång till den mekanisk upptagande sopmaskinen tidigare. 

– Nu kan vi erbjuda ett komplett program av sopmaskiner, släpor, stora och små. Kompakta sugande, El drivna, sugande maskiner i mellanklassen. Stora chassiburna med motor eller el-drivna. Specialanpassade större sugande upp till 14 kubik, säger Jan Rhodén.