Stark uppslutning på Skogsmaskindagarna

skogsmaskindagarna

Den 18–19 maj arrangeras Skogsmaskindagarna i Karlskoga och i stort sett samtliga skogsmaskintillverkare kommer delta på årets mässa. – Verkligen kul, och ett bevis på att Skogsmaskindagarnas unika koncept uppskattas.  Det säger en mycket nöjd Sten Lilja på arrangerande Looping Event om årets Skogsmaskindagarna.

Det finns all anledning för alla skogsintresserade runt om i Sverige att sätta ett kryss i almanackan för den 18-19 maj i år. Efter att MellanskogsElmia lagts ned och att SkogsNolia valt att flytta fram till 2019, blir Skogsmaskindagarna den enda mässan under 2018 där hela branschen samlas.

– Det känns positivt på alla fronter. Beslutet från såväl John Deere som Komatsu att vara med för första gången är naturligtvis också mycket glädjande. Det i sin tur betyder att merparten av alla skogsmaskintillverkare, av såväl stora som små maskiner, är på plats i år, berättar Sten Lilja.

Unikt för Skogsmaskindagarna är bredden med utställare inom såväl skogsbruk och skogstransport. Och även på transportsidan finns i stort sett samtliga stora aktörer med.

I nuläget är det är det nära 140 företag som bokat plats. Arrangören räknar med drygt 200 utställare när det väl är dags. -De större monterplatserna är nära nog helt uppbokade. Men fortfarande har vi platser att erbjuda. Och just nu tillkommer nya utställare i princip varje dag. Så intresset att vara med är minst sagt stort, säger Sten Lilja.

© Anläggningsvärlden 2018.
info@anlaggningsvarlden.se