Shredder för betong och rivningsavfall

impaktor_250_01

Andersen Contractor hade Sverigepreimär för Arjes shredder på Entreprenad Live som arrangerades på Ring Knutstorp den 14-16 september. Schreddern kombinerar fördelarna med en kvarn och en käftkross.

Maskinen har en effektiv tvåstegs krossningsprocess. Först krossas materialet av de två kraftfulla valsarna. Sedan sekundärkrossas materialet av dubbla mothåll i kombination med en vibroplatta för en exakt slutfraktion med hög kapacitet.

– Arjes Impaktor 250 har flera unika fördelar och krossar även tegel, asfalt och byggavfall effektivt, säger Svend M Andersen, vd på återförsäljaren Andersen Contractor i Örsundbro.

Fördelarna med Impaktor 250 är i första ahnd en kraftfull med hög produktivitet. Kompakt design och låg vikt.Hög mobilitet med larvbandsunderrede, i kombination med lastväxlarsystem för transport.

Uppställningstiden är endast två minuter och chassit är hydrauliskt nersänkbart. Maskinvikt är på 13,5 ton och slutfraktion 0 – 55 mm. Kapacitet betong upp till 95 ton/timme, bygg- och rivavfall upp till 110 ton/timme.Maskinen drivs av en Volvo Penta 220 hästkrafters dieselmotor steg 4 final, alternativt 160 kilowatts elmotor i stationärt utförande.

© Anläggningsvärlden 2017.
info@anlaggningsvarlden.se