Samarbete inom spårbar masshantering

Pinpointer samarbetar med Sitewatch för mer digitalisering av masshantering inom bygg- och anläggningsbranschen
Pinpointer som säljer digitala lösningar inom masshantering, inleder su ett samarbete med företaget Sitewatch, som är specialiserade inom övervakningslösningar. Foto: Pinpointer

Företaget Pinpointer som erbjuder digitala lösningar för masshantering, meddelar att man inlett ett samarbete med Sitewatch, ett företag inom övervakningslösningar. Denna integration mellan Pinpointers system och Sitewatch teknologi erbjuder nu en bättre spårbarhet för mottagningsplatser utan traditionella vågar.

Enligt Pinpointer tar man nu med Sitewatch teknologi för automatisk registrering och fotografering av alla lastbilar som ankommer och lämnar platsen, ett stort steg i sin strävan efter en mer transparent materialhantering. Varje bild tillsammans med detaljerad information om lasten, integreras direkt i Pinpointers system för varje unik orderrad, vilket säkerställer fullständig spårbarhet genom hela kedjan.

”Detta samarbete markerar en viktig milstolpe i vår mission att transformera bygg- och anläggningsbraschen till att bli mer effektiv”

Nu kan mottagningsplatser dra nytta av en digital lösning som inte bara underlättar den dagliga haneringen utan också erbjuder ett konkret bevis på mottagningen. Detta system minskar behovet av manuell dokumentation och förenklar processen för både mottagningsplatser och transportörer.

– Genom vårt samarbete med Sitewatch kan vi nu erbjuda en lösning som är banbrytande för branschen. Denna integration stärker vår förmåga att möjliggöra för våra kunder att arbeta mer hållbart och effektivt. Vi möjliggör nu för alla inom bygg- och anläggningsbranschen att ställa högre krav på sina mottagningsprocesser för att uppnå en korrekt och digital uppföljning säger Joakim Klintred, vd på Pinpointer.

Här kan du läsa mer nyheter inom bygg & anläggning

© Anläggningsvärlden 2024.
info@anlaggningsvarlden.se