Ramudden förvärvar Worxsafe

fr v: Ingela Granlöf, Ekonomichef Worxsafe, Peter Gustafsson vice vd Ramudden och Pär Johansson, vd och grundare av Worxsafe.

Ramudden har förvärvat 100 procent av aktierna i Worxsafe AB, en ledande utvecklare av säkerhetsprodukter för vägarbetsplatser och infrastrukturprojekt med försäljning primärt i Norden och Nordamerika. Bolaget är etablerat i Östersund, där även all utveckling sker idag.

– Vi är otroligt glada att välkomna Worxsafe till Ramudden och hela koncernen Ramudden Global. Vi har under flera år haft ett nära samarbete med Pär och Worxsafe. Tillsammans har vi höjt säkerhetsnivån på våra vägar och arbetsplatser med nytt innovativt material – inte minst vår senaste barriär, SVEA som vi utvecklat tillsammans. Nu tar vi nästa steg i vårt samarbete med fokus att öka säkerhetsnivån tvärs samtliga länder inom Ramudden Global, båda för trafiksäkerhet och andra infrastrukturrelaterade arbeten, säger Morten Finslo, vd på Ramudden.

Worxsafe utvecklar och levererar produkter för säkerhet på arbetsplatser såsom vägarbeten, byggnation och infrastruktur. Företaget är etablerat i Östersund där all utveckling sker idag.

– Vi ser fram emot att vara en del av Ramudden och tillsammans öka säkerheten på arbetsplatser i Europa och Nordamerika. Tillsammans får vi ytterligare kraft att höja kvalitén och snabbare agera på marknadsbehov med nya innovativa produkter, säger Pär Johansson, vd och grundare av Worxsafe.

© Anläggningsvärlden 2023.
info@anlaggningsvarlden.se