OilQuick startar dotterbolag i Italien

Alessandro Galasso med omfattande erfarenhet av den italienska marknaden, förväntas driva OilQuicks tillväxt och främja långsiktiga relationer med företagets kunder i Italien.

OilQuick meddelar att man etablerat dotterbolaget OliQuick Italy inbäddat i den historiska staden Verona i norra Italien. 

Enligt OilQuick understryker denna expansion företagets långsiktiga engagemang för att föra snabbkopplingsteknologin närmare den stora italienska marknaden.

OilQuick Italy kommer att fungera som en förlängning av OilQuick AB, dedikerad till att representera varumärket och OilQuicks produkter i Italien. Under ledning av Alessandro Galasso är det dotterbolaget redo att tillhandahålla  försäljning, service och support för att uppfylla kundernas behov.

Alessandro Galasso, med sin omfattande erfarenhet och marknadskännedom, förväntas driva varumärkets tillväxt och främja långsiktiga relationer med OilQuicks italienska kunder.

– OilQuick Italy blir inte bara en förlängning av vår verksamhet; det är ett bevis på vår ambition att växa och de varaktiga relationer vi strävar efter att bygga på den italienska marknaden, skriver företaget i ett pressmeddelande.

© Anläggningsvärlden 2023.
info@anlaggningsvarlden.se