Ny Takeuchi-återförsäljare i Göteborg

Bengt bergs maskinservice

EMS i Sollentuna som är generalagent för Takeuchi och Hyundai entreprenadmaskiner i Sverige och Norge har kompletterats med Bengt Bergs Maskinservice som ny återförsäljare för Takeuchi kompakta grävmaskiner i Göteborgsregionen.

I och med detta lämnar EMS öven ansvaret för försäljning och service av Tekeuchi denna region till Bengt Bergs Maskinservice. 

För EMS kunder i Göteborg innebär det en förstärkning av produktutbudet då Bengt Bergs Maskinservice också erbjuder redskapsbärare, kompaktlastare och minidumprar – produkter som ska komplettera Takeuchis sortiment av kompakta grävmaskiner mellan 1 och 15 ton.

– Långsiktig tillväxt och stärkande av varumärket ligger i hjärtat av vår strategi. Genom vårt samarbete med starka lokala partners som Bengt Bergs Maskinservice säkerställer vi ännu bättre service och support till våra kunder, samtidigt som Takeuchi som varumärke får en större lokal närvaro, säger Lennart Edling, vd för EMS.

”Takeuchis minigrävare är en perfekt produkt för oss att förstärka sortimentet med”

– Vi jobbar idag med marknadsledande märken såsom Wille redskapsbärare, Giant kompaktlastare och Canycom och Ausa minidumprar, och det ska vi fortsätta med. Takeuchis minigrävare är en perfekt produkt för oss att förstärka sortimentet med, säger Bengt Berg, vd för Bengt Bergs Maskinservice. 

Samarbetet förstärker också EMS produktutbud för verksamheten i Stockholm där man kommer att sälja Canycom och Ausa minidumprar vilket breddar företagets nuvarande produktutbud. 

EMS kommer fortsatt att ansvara för försäljningen av Hyundais större maskiner i Göteborgsregionen. Service för Hyundai kommer att ske genom Borås Maskin & Konsult AB och Maskinservice i Göteborg AB. Båda företagen drivs av tidigare medarbetare på EMS som har lång erfarenhet av att service och reparation av Hyundais anläggningsmaskiner. 

Här kan du läsa fler nyheter om anläggningsmaskiner

© Anläggningsvärlden 2024
info@anlaggningsvarlden.se