Ny skotarserie från Eco Log

574E-3

Nu lanserar Eco Log sin nya skotarserie, med två nya modeller, 574E och 594E. Den nya skotaren är utvecklad med en helt ny hytt med högre komfort och bättre sikt. Skotaren har även utrustats med en ny D8-motor från Volvo Penta vilket ska ger en bränsleeffektivare maskin.

Den nya hytten har stora rutor och sidofönster nedtill mot framhjulen för bättre sikt. Hytten är rymligare med högre komfort, bättre belysning och många nya finesser.

574E och 594E är enkla att serva. Viktiga komponenter har samlats på samma sida av maskinen för att öka tillgängligheten. Hytt, huvar och tank är tiltbara och ramen är utrustad med en bukplåt som enkelt kan demonteras.

Styrsystemet IQAN har förbättrats med fler integrerade funktioner. Enheten har även fått en större skärm med touchfunktion.

– Med den nya skotarserien flyttar vi fram vår position i branschen. På mindre än ett år har vi lanserat både en ny serie skördare och skotare. Dessa båda maskiner i kombination bildar ett oslagbart ”dreamteam”, ett komplett system för skogsbruk, säger Daniel Majgren, marknadschef på Eco Log. Vi ser stor potential för både skotare och skördare såväl i Sverige som på våra internationella marknader.

Den nya skotarserien finns tillgänglig på marknaden under våren.

© Anläggningsvärlden 2017.
info@anlaggningsvarlden.se

574E-1