Ny säljare på Delvator i Stockholm

Anders Björkman har anslutit till Delvator som säljare i Stockholm

Anders Björkman har anslutit till Delvator, Hitachis generalagent i Sverige. Han har anställts som säljare i Stockholm och kommer arbeta tillsammans med Tomas Åhrberg på Stockholmsdistriktet.

Anders Björkman har bakgrund inom olika branscher och har arbetat inom IT samt drivit eget företag inom småentreprenader, maskinanskaffning och avfallshantering. Han har också tidigare erfarenhet från rentalbranschen i företag som Cramo och Ramirent. 

– Jag är mycket glad över att få välkomna Anders till vårt team. Hans breda kunskap och engagemang kommer att bidra till att stärka vår närvaro på marknaden och säkerställa att vi fortsätter att leverera högkvalitativa lösningar till våra kunder,  säger Magnus Halvarsson, försäljningschef på Delvator. 

”Det känns fantastiskt att få vara en del av Delvator och att få arbeta med försäljning av entreprenadmaskiner”

Anders Björkman, som varit på plats en tid, kommenterar sin nya roll:

–Det känns fantastiskt att få vara en del av Delvator och att få arbeta med försäljning av entreprenadmaskiner från så fina kvalitetsvarumärken som Hitachi och Bell. Jag ser fram emot att lära känna så många kunder som möjligt och att tillsammans med mina kollegor fortsätta att leverera på hög nivå.

Här kan du läsa fler nyheter inom bygg- och anläggning