Ny säljare på Delvator i Göteborg

thomas magnusson, säljare av Hitachi på Delvator
Delvator utökar säljteamet i Göteborg med Thomas Magnusson.

Thomas Magnusson har rekryterats som ny säljare på Delvator i Göteborg där han tillsammans med Peter Erlandsson kommer sälja anläggningsmaskiner från Hitachi i regionen runt Göteborg. Båda säljarna kommer utgå från återförsäljaren Landvetter Motor och Maskin AB.

–På Delvator AB strävar vi alltid efter att erbjuda våra kunder de bästa produkterna och den bästa servicen, säger vd Jonas Coltén. Med Thomas ombord är vi övertygade om att vi kan fortsätta att uppfylla och överträffa våra kunders förväntningar. Hans erfarenhet och dedikation till att bygga långsiktiga relationer kommer att vara en ovärderlig tillgång för vårt team och för kunderna i Göteborg.

Thomas, 50 år och bosatt i en villa i Gråbo tillsammans med sin sambo, kommer till Delvator med erfarenhet från Hüllert Maskin där han sålde Merlo teleskoplastare. Tidigare har han också jobbat i över 25 år på Wacker Neuson i olika roller inom verkstad och försäljning.

När han inte arbetar, gillar Thomas att koppla av i trädgården, laga mat och att experimentera vid grillen. Han har även en stor passion för modelljärnväg.

”Thomas erfarenhet från branschen, hans driv och omsorg om sina kunder kommer att vara en stor tillgång för företaget”.

–Det är en ära för mig att få ansluta mig till ett välrenommerat företag som Delvator och vara en del av detta framgångsrika team. Jag har känt både Classe (tidigare säljare i regionen) och Thomas (som nu gått i pension) länge genom mitt gamla jobb och mött många av deras nöjda kunder. När chansen kom att få vara med i teamet, var det bara att hoppa på. Jag är imponerad av den höga kvaliteten och driftssäkerheten på Hitachimaskinerna och ser fram emot att representera ett sådant fint varumärke.

–Thomas erfarenhet från branschen, hans driv och omsorg om sina kunder kommer att vara en stor tillgång för företaget. Vi ser fram emot att tillsammans fortsätta att utveckla och stärka vår närvaro på marknaden, säger Magnus Halvarsson, försäljningschef på Delvator i en kommentar till rekryteringen.

Här kan du läsa fler nyheter inom maskiner

© Anläggningsvärlden 2024
info@anlaggningsvarlden.se