Ny rivnings- och sorteringsgrip från VTN

Rivnings- och sorteringsgrip VTN MD180
Amas Svenska AB i Enköping lanserar nu italienska VTN:s nya rivnings- och sorteringsgrip på den svenska marknaden. Den nya gripen passar i första hand bärarmaskiner från 14 till 23 ton.

Enköpingsbaserade Amas lanserar rivnings- och sorteringsgripen VTN MD180 som nu finns tillgänglig på den svenska marknaden.

SMB180 är en grip som passar maskiner mellan 14 och 23 ton, vilket är ett vanligt segment i detta sammanhang. Den kompakta gripen ska möjliggöra effektiv hantering av olika material direkt på byggarbetsplatsen, allt från stenar och trästockar till grenar, stolpar, buskar och avfallsmaterial.

– Med MD180 kan våra kunder hantera stora och skrymmande material med enkelhet och precision, vilket avsevärt förbättrar effektiviteten och säkerheten på arbetsplatsen, säger Magnus Uppsten, säljare på Amas.

Den stora käftöppningen på MD180 gör det enkelt att gripa och flytta stora och tunga objekt, vilket ska minska tidsåtgången för materialhantering. Gripen är särskilt lämplig för användning inom bygg, avfall och rivning.

”Med MD180 kan våra kunder hantera stora och skrymmande material med enkelhet och precision”

Amas kommer premiärvisa den nya gripen i sin monter på Svenska Maskinmässan som arrangeras på Solvalla travbana i Stockholm den 30 maj till 1 juni i år.

Här kan du läsa fler nyheter om entreprenadredskap

© Anläggningsvärlden 2024
info@anlaggningsvarlden.se