Mikael Johansson ny vd på Fronteq

Mikael Johansson, ny vd för Front Equipment AB

Styrelsen i Front Equipment har utsett Mikael Johansson till företagets vd. Han tillträdde tjänsten den 8 januari med placeringsort Götene och Bygdsiljum.

Mikael Johansson kommer närmast från en tjänst som vd för industribolaget Blue Future där han arbetat sedan 2017. Dessförinnan har han haft olika vd-roller inom industri-, och energisektorn sedan början på 2000-talet. Mikael Johansson är född värmlänning men bor sedan några år tillbaka i Lundsbrunn som ligger strax utanför Götene.

Det känns fantastiskt bra att kunna presentera Mikael Johansson som ny VD, säger styrelsens ordförande Michal Fransson. Vi sökte efter en erfaren företagsledare med stort intresse och kunskap inom den tillverkande industrin och Mikael passar in perfekt för detta uppdrag. Mikael har bred erfarenhet av industrin och kundrelationer och skall ta oss in i framtiden där effektiv produktion, hög kvalité, kort och precis leveranstid är viktiga parametrar för att bli framgångsrika. 

– Jag är hedrad och glad över att få ta över som vd i Front Equipment AB och att få leda bolaget in i framtiden. Front Equipment har produkter av högsta kvalitet och oerhört starka varumärken som står för trygghet, innovation och lönsamhet. Jag ser fram emot att få arbeta med mina nya medarbetare, styrelse, kunder och leverantörer för att fortsätta resan framåt, säger Mikael Johansson i en kommentar till utnämningen.

© Anläggningsvärlden 2024.
info@anlaggningsvarlden.se