Lantmännen Maskin lanserar ny e-handel

Idag lanserar Lantmännen Maskin sin nya e-handelsplattform – en digital plats för försäljning av reservdelar och tillbehör för lantbruks-, skogs- och entreprenadmaskiner.

– Lanseringen är ett naturligt steg i Lantmännen Maskins och Lantmännens digitala satsning. Vi ska fortsätta att vara i frontlinjen i branschen och det här känns oerhört spännande, säger Lantmännen Maskins vd Leif Thorwaldsson.

Enligt Lantmännen har byggandet av den nya e-handeln har skett i samarbete med kunder och testanvändare, allt för att få till en så bra användarupplevelse som möjligt. I e-handeln finns originaldelar och alternativa delar för en mängd varumärken.

– Vi har ett sortiment på cirka en miljon artiklar, vilket ingen annan aktör i branschen kan erbjuda. Vi har lagt mycket fokus på att utveckla sökfunktionen på e-handeln, så att det blir enkelt att hitta rätt reservdel till den specifika maskinen eller redskapet, säger Louise Sedin, försäljningschef, Lantmännen Maskin.

Det som också är unikt med den nya e-handeln är att Lantmännen Maskin tar ännu ett steg när det gäller service.

– Vår support- och serviceorganisation, som är kopplad till e-handeln, har kompetensen att svara på alla typer av frågor gällande e-handeln och reservdelar. Alla kunder är varmt välkomna att besöka oss, säger Louise Sedin.

– Vår nya och uppdaterade e-handelsplattform grundar sig på Lantmännens Maskins önskan om att vara ”Alltid nära”. Våra butiker runt om i landet är viktiga men som komplement ska vi även finnas tillgängliga on-line och kunna ta emot beställningar dygnet runt, alla dagar i veckan. Vi kommer också fortsätta att utveckla e-handeln och sortimentet.

I den nya e-handelsplattformen kan Lantmännen Maskins kunder också hitta nyttig information om de olika produkterna.

© Anläggningsvärlden 2020.
info@anlaggningsvarlden.se