Kranman årets innovatör i Tanums kommun

Fr.v. Magnus Johansson, Björn Blixt, Åke Johansson, Kranman och Tanum kommuns kommunalråd Liselotte Fröjd.
Fr.v. Magnus Johansson, Björn Blixt, Åke Johansson, Kranman och Tanum kommuns kommunalråd Liselotte Fröjd.

På näringlivsgalan den 16 november i Tanums kommun utsågs Kranman AB till Årets Innovatör.

Prismotivering: ”På Youtube kan hela världen följa företaget där de visar upp sina unika produkter. Med över femton års erfarenhet av egen utveckling och tillverkning är detta ett innovativt företag i framkant i branschen, och fortsätter ständigt att utveckla både företaget och nya innovationer. Som den första i världen att producera hydrauliska griplastare för fyrhjulingar har detta företag gjort sig ett namn både nationellt och internationellt. ”

Åke Johansson är mycket stolt och tacksam att över att ha tilldelats priset Årets Innovatör. Att även sönerna ärvt nyfikenheten och förmågan att utveckla är särskild glädjande:

– Det är jätteviktigt att vara innovativ och satsa på nya grejer. Det är avgörande för att kunna växa som  företag, säger Åke Johansson.

Kranman AB tillverkar och säljer vagnar, maskiner, tillbehör för fyrhjuling, skog och traktor. Med över 15 års erfarenhet av egen utveckling och tillverkning, var Kranman först i världen med produktion av hydrauliska griplastare för fyrhjulingar.

© Anläggningsvärlden 2018.
info@anlaggningsvarlden.se