Karl Egerius ny säljare på RF-System

Karl Egerius, ny utesäljare på RF-System.
Karl Egerius, ny utesäljare på RF-System.

RF-System meddelar att Karl Egerius är ny utesäljare på företaget. Tillsammans med resten av säljteamet kommer Karl att representera RF-System som säljare av redskap för entreprenadmaskiner. Karl ska främst fokusera på kunderna på den svenska marknaden. Han utgår från Vinslöv.

– Vi är oerhört glada över att Karl börjat hos oss på RF och vet att han kommer passa väl in i gänget samt skapa förtroende hos våra kunder, säger Daniel Gadmar, försäljningschef på RF-System.

”Det känns spännande att få komma till ett företag med ett så stort sortiment och ett kontaktnät över hela världen”.

Karl har en examen som anläggningsingenjör och 20 års erfarenhet av entreprenadbranschen med sig in i rollen. Karl kommer senast från en roll som platschef inom anläggningsbranschen. Dessförinnan har han arbetat som maskinförare, arbetsledare och platschef på större bolag och blir med sin långa erfarenhet inom branschen ett välkommet tillskott i säljteamet.

– Det känns spännande att få komma till ett företag med ett så stort sortiment och ett kontaktnät över hela världen. Även att nu få vara på säljsidan av produkter som jag varit användare av tidigare, säger Karl Egerius.

Här kan du läsa fler nyheter inom bygg och anläggning

© Anläggningsvärlden 2024
info@anlaggningsvarlden.se