IRC har fått sin största order hittills från Borlängeföretaget Tractive

IRC har fått en rekordstor order på radiostyrning från Tractive.
Björboföretaget IRC har fått en rekordstor order på radiostyrning från Borlängebaserade Tractive.

[Anläggningsvärlden i Annonssamarbete med IRC AB]
– Det är ju fantastiskt roligt med det nya samarbetet med Tractive AB / Pentruder säger Patrik och Joakim Elg som båda driver familjeföretag IRC AB i Björbo.

– Vi är tacksamma och stolta över vårt nya samarbete med familjeföretaget Tractive AB/Pentruder i Borlänge, vi är mycket glada att Tractive valde oss som leverantör.

Konkurrensen är hård idag, det finns många radiostyrningsföretag som vill vara med och tampas. Idag är det cirka 10-12 företag i Sverige som vill vara med, stora som små. Så det känns extra skönt att vi fick vara med till slutet och får leverera radiostyrning till Tractive / Pentruders maskiner säger Patrik och Joakim.

Ett sådant samarbete tar lite tid innan man har tagit fram en färdig produkt, det blir många samtal och mail innan man kommer fram till en bra lösning för kunden.

Hela IRC blir arrangerade så att kunden ska få den bästa lösningen. Engagemanget i företaget är ingen bristvara hos oss, vi är ett mycket bra team så våra kunder kan känna sig trygga med oss IRC:are.

sändarmodellen Spectrum1 GII
IRC kommer att leverera sändarmodellen Spectrum1 GII och mottagaren FSE 507.

Affären med Tractive har gått mycket bra. Det har varit enkelt att jobba med Tractive, eftersom de har kunskapen och produktionen i Borlänge. De vet vad de vill ha och vet vad som behövs för att deras maskiner ska klara det hårda jobbet & klara den tuffa arbetsmiljön som maskinerna jobbar i.

”Engagemanget i företaget är ingen bristvara hos oss, vi är ett mycket bra team så våra kunder kan känna sig trygga med oss IRC:are.”

Vi kommer att leverera sändarmodellen spectrum1 GII och mottagaren FSE 507 och fördelen med våra system är att vi har service world wide. I över 45 länder har vi HBC- agenter som arbetar lika som oss. Det förenklar om våra kunder behöver snabb support & service. Våra radiosystem tillverkas hos HBC radiomatic GmbH i Tyskland .

HBC är världsledande i radiostyrningsbranchen och med sina nya innovationer samt att de håller en mycket hög kvalité på produkterna rakt igenom. Detta gör att HBC är marknadsledande i radiostyrningsbranschen under deras 75-åriga företagande.

2023 tillverkade HBC 55.000 st radiosystem och totalt tillverkar HBC 1,8 miljoner komponenter årligen & det sker i deras egna fabrik i Tyskland. IRC är en av HBC:s agenter och vi ansvarar för den svenska marknaden och vi har varit verksamma i 35 år.

IRC växer sakta men säkert år för år. Vi har inget behov att växa snabbt, utan vi ska växa med kontroll och vi ska sköta väl om våra kunder som vi har idag. Vi har Kunden i Fokus.

Länk till IRC AB

© Anläggningsvärlden 2024.
info@anlaggningsvarlden.se

radiostyrd pentruder väggsåg
Pentruder väggsåg