Hydroscand SlangExpress expanderar i Dalarna

Hydroscand SlangExpress finns nu i Ludvika, vilket innebär att Hydroscand täcker hela Dalarna med sin mobila slangservicejour SlangExpress.

Hydroscand utökar sin tjänst SlangExpress genom att etablera sig i Ludvika. Det innebär att Hydroscand SlangExpress kan hjälpa kunder på plats i hela Dalarna.

– Vi är glada över att kunna erbjuda SlangExpress i Ludvika och därmed vara närvarande i hela Dalarna. Nu kan vi hjälpa fler av våra kunder i Dalarna med både akut service och förebyggande underhåll på deras hemmaplan, säger Patrik Nygårds, regionchef i Dalarna på Hydroscand.

SlangExpress är Hydroscands mobila slangservicejour som hjälper kunder på plats med såväl akuta slangbyten som förebyggande underhåll. Tjänsten utgår från ett 50-tal orter runt om i Sverige. Genom att etablera SlangExpress i Ludvika är Hydroscand redo att möta behoven hos både befintliga och nya kunder i Dalarna, skriver företaget i ett pressmeddelande.

– Det är jättebra att vi nu har Ludvika som ytterligare utgångspunkt för SlangExpress eftersom det gör att vi kan vara på plats snabbare hos våra kunder runt om i Dalarna. Dalarna är en region som sträcker sig långt och att vi nu får en SlangExpress servicebuss till gör att restiderna blir kortare. Det innebär både att väntetiderna för våra kunder blir kortare och att vi hinner fler uppdrag, säger Jesper Hellgren, servicetekniker på Hydroscand AB.

© Anläggningsvärden 2023.
info@anlaggningsvarlden.se