Gjerstad satsar på bränsetankar i Sverige, Norge och Finland

gjerstad_fuel_proof
Tor Kjetilson Moe (t.v.) vd på Gjerstad Products och Andrew Hargreaves, vd på Fuel Proof har enats om ett distributionsavtal.

Gjerstad kompletterar sortimentet. Från augusti kan man nu köpa bränsletankar från kvalitetsmärket Fuel Proof hos totalleverantören till anläggningsbranschen från norska Aust-Agder.

– Hög kvalitet, leveransprecision och konkurrenskraftiga priser. Så beskriver Tor Kjetilson Moe, vd på Gjerstad Products det nya märket Fuel Proof och bränsletankarna som de nu får agenturen på.

– Fuel Proof är ett känt varumärke som står för kvalitet och är ledande på sitt område. Vi har gemensamma värderingar i botten, och det är viktigt. Kvalitet, säkerhet, tillförlitlighet och ekonomi, för att nämna några, säger han.

Det nya distributionsavtalet gäller för både Sverige, Norge och Finland.

– I Sverige och Finland blir Gjerstad Products ensam distributör av varumärket. Trots flera befintliga spelare i bränsletanksbranschen i Norge, är vi övertygade om att kunderna kommer att välja oss och Fuel Proof, säger Tor Kjetilson Moe. Han belyser en positiv vilja att investera i Norge.

– Marknaden i Norden är bra i allmänhet, och viljan att investera i infrastruktur är hög. Därför är det viktigt för oss att nu satsa med fler produkter så att kunderna kommer fortsätta att välja Gjerstad Procucts som sin totalleverantör, avslutar Tor Kjetilson Moe.

Länk till Gjerstad Products

© Anläggningsvärlden 2017.
info@anlaggningsvarlden.se