Fredheim startar kanal på Youtube

Freedheim YouTube

Fredheim Maskin, som bland annat är generalagent för Keestrack krossar och sorteringsverk, startar nu en Youtube-kanal där man när som helst kan se företagets maskiner live.

– Med videor visar vi kross- och sorterverk, transportörer och stackläggare i drift. Det gör det möjligt att följa varje steg i produktionen samt visa hur de olika maskinerna och utrustningarna samverkar, säger Erik Olausson på Fredheim Maskin.

– Samtidigt kan vi visa på användarvänligheten och olika driftsalternativ. Det gör våra videor till ett viktigt komplement till demonstrationer, mässor och annan marknadsföring.

Fredheims senaste inträde på YouTube är resultatet av ett samarbete med reklambyrån Happy Republic i Karlstad.

– Det har varit ett väldigt spännande projekt, som öppnat dörren till en helt ny värld för oss. Vi har fått se de mest fantastiska maskiner förvandla berg till olika fraktioner och samtidigt fångat alltsammans på film, berättar Robin Fredholm, projektledare på Happy Republic.

Kross- och sorteringsverken har dokumenterats ur alla vinklar. Det låter Youtube-publiken följa varje steg och ta del av såväl helhet som detaljer. Med hjälp av drönare ges ett helikopterperspektiv, från ilastning till färdiga fraktioner.

– För oss har det varit en lika intressant som spännande och rolig resa. Det handlar ju om stora, kraftfulla och tunga prylar, som gör ett fantastiskt arbete.

– Vi är förstås både stolta och glada över att ha fått förtroendet då Fredheim Maskin tagit ett nytt grepp för att visa sina produkter och system, tillägger Robin Fredholm.

Länk till Fredheims Youtube-kanal.

© Anläggningsvärlden 2019.
info@anlaggningsvarlden.se