Doosan lanserar ny materialhanterare

Doosan presenterar den nya materialhanteraren DX225MH-5 med en hytt som kan hissas 2,5 meter.

Doosan har lanserat den nya DX225MH-5 25 tons materialhanterare som utökar företages sortiment för kunder inom fast avfall, återvinning och rivning. Den nya materialhanteraren är baserad på DX225LC-5 22 tons grävmaskin.

DX225MH-5 är utrustad med fabriksmonterade materialhanteringsfunktioner som en hytt som kan hissas upp 2,5 meter, en 6,5 meter rak bom och en 4,5 meters sticka, motvikt, greppklar hydraulik och ytterligare skyddsutrustning. Den maximala räckvidden är 10,6 meter och det maximala arbetsdjupet är 5,2 meter.

DX225MH-5 har två bomcylindrar för extra balans och stabilitet och för mindre rörelser vid arbete med redskap som gripar.

Det finns fyra arbetslägen tillgängliga på Doosan DX225MH-5 som hjälper föraren att hantera balansen mellan bränsleförbrukning och maskinkraft till arbetsförhållandena. Förutom de fyra arbetslägena har den nya materialhanteraren ett lyftarbetsläge som ger ökat vridmoment, lägre motorvarvtal och en automatisk kraftförstärkning.

Som standard levereras maskinen med säkerhetsventil för bom och armcylindrar, varningsanordning för överbelastning och sex arbetslampor.

Svensk generalagent för Doosan är Maskinia i Linköping.

© Anläggningsvärlden 2021.
info@anlaggningsvarlden.se