Hon tar över Delvators marknadsföring

Sussie Schwab är marknadsansvarig hos Delvator AB sedan 11 januari 2021. Hon efterträder Roses Åkesson.

Sussie Schwab har tillträtt tjänsten som marknadsansvarig för Delvator AB och Hitachis entreprenadmaskiner i Sverige i januari 2021.

Sussie Schwab är 50 år och har stor erfarenhet och breda kunskaper inom marknadsföring och kommunikation. Senast kommer Sussie från en marknadstjänst hos Swedish Agro Machinery som säljer lantbruksmaskiner. Innan dess var hon marknadskoordinator på Starka Betong. Hon har skaffat sig en gedigen erfarenhet från bygg, entreprenad- och maskinbranschen och har bra koll på vad kunderna efterfrågar.

– Jag ser med spänning fram emot att jobba med entreprenadmaskiner från Hitachi och Delvator som företag. Det är ju en förmån att igen få arbeta med ett kvalitetsvarumärke. Företaget har ju utvecklats mycket, och med senaste expansionen i Stockholm blir det riktigt roligt att vara med på resan framåt. Att kunna inspirera till ytterligare utveckling och få hjälpa till att stärka varumärket och företaget i Sverige ser jag som ett roligt åtagande, säger Sussie Schwab.

Delvator AB är Hitachis generalagent på den svenska marknaden och arbetar på flera fronter för att öka Hitachis marknadsandel i Sverige. Man marknadsför i huvudsak bandgrävare, hjulgrävare, hjullastare och minimaskiner. Delvator har funnits i 30 år med huvudkontor i Eslöv och filialer i Härnösand och Stockholm. Dessutom har man ett brett servicenätverk med tjugo anslutna verkstäder över hela landet.

– Jag har ju tidigare erfarenhet av maskinförare och maskinentreprenörer från min långa tjänst på Starka Betong och det är kul att återigen få träffa en del av dessa kunder i sina Hitachimaskiner runt om i landet. Sen måste jag också säga att arbetskamraterna på Delvator har gett mig ett jättevarmt välkomnande. Man märker att det är fin gemenskap och stämning på företaget, berättar Sussie.

Just nu laddar hon och kollegerna upp för lansering och leverans av alla nya maskiner runt om i landet. Mässorna blir ju tyvärr framflyttade på grund av Corona, men företaget har planer på att genomföra några demotourer på olika platser med spännande nyheter.

© Anläggningsvärlden 2021.
info@anlaggningsvarlden.se