Delvators Thomas Henriksson går i pension

Delvators mångåriga säljare i Göteborg, Thomas Henriksson, går nu i pension. Han kommer dock fortsätta några dagar veckan med försäljning av begagnade maskiner.

Efter många år av arbete som säljare på Hitachi-återförsäljaren Delvators kontor i Göteborg har Thomas Henriksson valt att avsluta sin yrkeskarriär och går nu över till en skön tillvaro som aktiv pensionär.

Thomas kommer, trots sin pensionering att finnas till hands för att stödja företaget med begagnade maskiner några dagar i veckan. 

Thomas kollega på distriktet, Peter Erlandsson, kommer att ta över där Thomas slutar, och blir ny kontaktperson. Peter har redan etablerat relationer med Delvators kunder och uppges vara väl förtrogen med Hitachis maskiner. Peter Erlandsson utgår precis som Thomas från Landvetter Motor & Maskin, som är Delvators servicelämnare i Göteborgsområdet.

– Vi vill ta tillfället i akt att tacka Thomas Henriksson för alla de år av engagemang och kompetens han har delat med sig av. Han har verkligen varit en kär del av Delvator-familjen, skriver Delvator i ett pressmeddelande.

© Anläggningsvärlden 2024.
info@anlaggningsvarlden.se