Amab Hydraul öppnar slangbutik i Stockholm

Jonas och Anton Davidsson är etableringsansvarig respektive butiksansvarig för Amab Hydrauls nya slangbutik i Stockholm.
Jonas och Anton Davidsson är etableringsansvarig respektive butiksansvarig för Amab Hydrauls nya slangbutik i Stockholm.

Nu öppnar Amab Hydraul en butik i ”Bredden” på Bergkällavägen 31C i Sollentuna. Butiken kommer att lagerhålla ett komplett sortiment av lednings- och hydraulikkomponenter.  

– Vi ser ett behov i marknaden där kunderna efterfrågar kombinationen av kompetens inom hydraulik och kvalitetsprodukter tillgängliga direkt över disk, säger Peter Ternerot, vd på Amab Hydraul.

Kunderna finns framförallt inom entreprenadmaskins- och lastbilssektorn men även inom industri, lantbruk och skogsbruk.

– Vår uppgift är att öka våra kunders effektivitet och lönsamhet genom att snabbt tillhandahålla rätt komponenter samt support på dessa. Vår webshop är öppen dygnet runt och är ett bra komplement till våra distributionsbutiker, förklarar Peter Ternerot.

Jonas Davidsson är etableringsansvarig för den nya butiken samt ansvarig säljare för Stockholmsregionen. Butiken kommer att bemannas av Anton Davidsson som har mångårig erfarenhet från branschen. Rekrytering av ytterligare personal pågår.

I den nya butiken pressar AMab Hydraul hydraulslang och har komponenter samt maskinutrustning för att klara allt från 1/8” till 2” slangar. Man lagerför även Slang, kopplingar, adapters, hydraulpumpar med mera.

© Anläggningsvärlden 2019.
info@anlaggningsvarlden.se

AMAb_butik3