Uppdaterade skyddskläder från Husqvarna

Husqvarna-PPE_4-1
Nu uppdaterar Husqvarna sitt sortiment av skyddskläder. Här ser vi nyheten Tech-Knee, en förböjd knädel med förbättrat sågskydd och i vattenavvisande material. En annan efterlängtad nyhet är den special-designade skogsjackan för kvinnor.

Husqvarnas skyddskläder riktar sig både till proffs inom skogsbruk och till andra krävande användare. Nu har samtliga kollektioner upp-daterats med ny design och unika smarta funktioner som gör dem ännu säkrare och skönare att arbeta i.

Största nyheterna kommer inom Technical Extreme, Husqvarnas mest avancerade skyddskläder för yrkesmän – och nu också för yrkeskvinnor. För första gången lanseras Extreme-jackan i en efterlängtad dammodell, unikt designad för kvinnor som behöver bästa tänkbara skyddskläder till en aktiv arbetsdag.

Ännu en smart nyhet är byxor med Tech-Knee, en ny innovativ knäfunktion som skyddar effektivt utan att påverka rörelsefriheten. Hela knäområdet på framsidan av byxorna har förstärkts med extra sågskyddslager som formats efter knäet för att ge optimalt skydd oavsett arbetsställning. Nya vattenavvisande material både på insidan och utsidan av knäna ger bästa skydd mot väta. Hela Technical Extreme-kollektionen har även reflexskydd med reflekterande tyger och infällda band.

Priset för byxan är omkring 3.500 kronor och jackan 3.200 kronor.

© Anläggningsvärlden 2017.
info@anlaggningsvarlden.se