Swedish Forest Expo flyttas till 2022

Swedish Forestry Expo som skulle ha genomförts på Solvalla i juni 2021, flyttas nu fram på grund av den rådande situationen med coronaviruspandemin. Nya datumen för mässan är 28–30 april 2022.

– Tyvärr måste vi på grund av den rådande pandemin nu flytta genomförandet, men vi ser nu fram emot att få arrangera mässan utan restriktioner. Säger Anders Gustafson, vd på Eco Log och ordförande i MaskinLeverantörerna Sektion Skog.

För att skapa en mötesplats som motsvarar de högt ställda förväntningar som finns hos besökarna krävs god planering och framförhållning. Detta för att utställarna skall kunna leverera det besökarna förväntar sig. Därför har man valt att inte skjuta på beslutet ytterligare, utan väljer istället att flytta fram mässan till april 2022.

– Den besvärliga situationen med viruspandemin sätter verksamheten på prov för väldigt många företag. Vi på MaskinLeverantörerna är mycket måna om att ingen skall drabbas av pandemin och vi har därför gemensamt beslutat att flytta fram mässan till april 2022. I allt elände så är vi mycket glada över att vi kan spika ett säkert datum för vårt mässarrangemang och vi är säkra på att våra mässbesökare längtar efter att återgå till vanliga kontakter med våra medlemmar, säger Björn Bäckström, vd på MaskinLeverantörerna.

© Anläggningsvärlden 2020.
info@anlaggningsvarlden.se