Succedag för maskinhjältar

gravhjaltar

Vinnardagen i tävlingen #excavatorhero, arrangerad av Rototilt, blev en riktig fullträff med fyra stycken väldigt nöjda deltagare. – Hela personalen hos Rototilt stod utanför fabriken och överraskade oss med jubel och röd matta. De behandlade oss verkligen som hjältar! sa Pål Bergly Østre från Norge, en av vinnarna.

Vinnarna blev upphämtade med limousine och tvingades täcka för ögonen med bindlar. Helt ovetandes om händelseförloppet välkomnades vinnarna till fabriken av ett mäktigt jubel från hela fabriken. Vidare under dagen fick hjältarna sitta ned tillsammans med konstruktionschef, produktchef och marknads- och försäljningschef för att framföra sina synpunkter på produkterna.

– Jag hade verkligen sett fram emot workshopen. Jag jobbar mycket på järnväg och har många idéer om hur arbetet kan förbättras där. Det här är ett företag som lyssnar på sina användare, berättar Hannu Saukko från Finland

Hela besöket avslutades med övernattning i de unika trädkojorna vid Granö Beckasin utanför Vindeln.

De utvalda kom från fyra olika nationer; Sverige, Norge, Finland och Irland. Samtliga hade blivit utsedda till vinnare i sociala medier-tävlingen #excavatorhero där deltagarna skickade in en bild på sig själv tillsammans med sin tiltrotator av märket Rototilt. Syftet med tävlingen var att lyfta de riktiga hjältarna som bygger vår gemensamma framtid.

– Det häftiga var att se vilket utbyte vi hade mellan varandra. Diskussionerna om arbetssätt, maskiner och typ av jobb blev något som bara ville fortsätta, säger den svenske hjälten Rickard Hessle.

© Anläggningsvärlden 2017.
info@anlaggningsvarlden.se