Stor efterfrågan på Holms plogar

IMG_2146

Till 2019 års upplaga av MaskinExpo lanserade Holms sin nya snöplog, Holms PVF, under parollen ”Reclaim the North”. Lanseringen blev ett avstamp för en stor framtida satsning på snöredskap för den nordiska marknaden. Efter sommaren har förfrågningar från hela Sverige, särskilt norra delen, kommit in och Holms valde att dubbla produktionen för att möta efterfrågan.

Första året var tänkt att bli en produktion av en begränsad upplaga, just för att det är ett helt nytt redskap. Att efterfrågan är så hög ser Holms som mycket glädjande men det har sina utmaningar och Holms har omprioriterat.

–Utveckling, tillverkning och testning av helt nytt redskap är ett omfattande jobb. Det kräver oerhört mycket av alla i organisationen. Eftersom efterfrågan är hög blev vi utmanande att revidera vår upplaga och öka den. Idag finns endast ett fåtal kvar men de är köpta inom några dagar, säger Joakim Berglund, Försäljningschef på Holms Industri.

För två år sedan lanserade Holms en ny strategi och den uppges nu ge effekt. Efterfrågan är stor på kvalitetsredskap inom snöröjning och sopning vilket har inneburit att Holms rekryterat flera nya medarbetade för att möta efterfrågan. Under dessa förutsättningar, när hela sortimentet växer, gäller det att prioritera rätt i produktion när ett nytt redskap introduceras, skriver Holms i ett pressmeddelande.

– Sedan dag ett har vi jobbat hängivet för att möta våra kunders förväntningar och erbjuda en service som är jämförbar med den kvalitet ett redskap från Holms har. Vi vet att kombinationen av bra redskap, effektiv service och god kommunikation är nyckeln till framgång. Försäljningssuccén med vår nya snöplog, Holms PVF, är ett tecken på att våra kunder uppskattar det vi gör. Mer kommer, det lovar vi, säger, Carl Gindahl, vd  på Holms Industri.

Det är mycket som händer på Holms. Tre nya redskap, varav två vinterredskap, har lanserats på kort tid. Enligt Holms kommer det med stor sannolikhet att presenteras två till tre nya produkter under 2020. Alla med samma kvalitet och noggrant testade.

– Jag kan inte säga mer idag men våra kunder kommer bli mycket nöjda med det vi gör, säger Carl Gindahl avslutningsvis.

© Anläggningsvärlden 2019.
info@anlaggningsvarlden.se