Steelwrist lanseras sopvals för grävmaskin

Sweepers_Steelwrist_high

Steelwrist utökar nu det växande redskapsprogramet med en sopvals som lanseras den 1 februari och kommer finnas i bredderna 1,0, 1,5 och 2,0 meter.

Allt eftersom grävmaskiner mer och mer blir utpräglade redskapsbärare skapas efterfrågan på fler olika redskap och en sopvals blir därför ett utmärkt komplement som gör att grävmaskinsägaren kan skapa nya affärsmöjligheter och nya användningsområden.

Steelwrist sopvals kan med fördel användas för renhållning av trottoarer, busskurer, kabelgravar, järnvägsväxlar, tak och andra svåråtkomliga ytor.

Sopvalsprogrammet omfattar från start tre bredder (1,0 m, 1,5 m och 2,0 m) och har alla dubbla direktdrivna motorer för att säkerställa ett högt drivmoment och en effektiv sopning.

Sopvalsarna finns tillgängliga för leverans från 1 februari 2018 och finns med två typer av borstkärnor, dels en traditionell rund ringborste (BeeLine) dels en kassettborste (Cartridge) för mycket snabba och enkla borstbyten. Båda varianterna har ett integrerat parkeringsställ och finns tillgängliga med stänkskydd.

Hela sopvalsprogrammet finns tillgängligt med olika infästningar för olika marknader (Symmetriska, Symmetriska SQ – helautomatisk oljekoppling, Lehnhoff-typ och Verachtert-typ).   

© Anläggningsvärlden 2018.
info@anlaggningsvarlden.se