Staffare blir återförsäljare för Yanmars entreprenadmaskiner

På bild från vänster, övre raden: Lars Staffare, Martin Täljemark, Marcus Sohlberg, Lars Sundfors, Per Liljeblad och Henrik Wiklund. Nedre raden: Thomas Svederus och Niklas Wiklund.

Wiklund Trading som är svensk importör av Yanmars och Kramers anläggningsmaskiner har ingått samarbete med Staffare som ny återförsäljare. Sedan tidigare är Staffare bland annat Sveriges största återförsäljare av Huddigs grävlastare.  

Nyheten ofentliggjordes den 30 maj under Svenska Maskinmässan som arrangerades på Solvalla travbana 30 maj till 1 juni.

– Genom vårt nya partnerskap med Staffare kan vi nu erbjuda ett ännu mer omfattande nätverk för både försäljning och service av Yanmars maskiner, säger Niklas Wiklund, vd på Wiklunds Maskin.

”Vi ser fram emot ett framgångsrikt samarbete och vill ge Staffare ett varmt och hjärtligt välkomnande till Wiklund Trading-familjen”

Staffare med sina sex anläggningar som sträcker sig från Uppsala till Luleå, kommer att tillhandahålla försäljning av Yanmar-maskiner, tillgång till reservdelar samt service och eftermarknadsstöd. Målet med partnerskapet är att kunna erbjuda kunder en bättre tillgänglighet och support, oavsett var i regionen de befinner sig.

Vi ser fram emot ett framgångsrikt samarbete och vill ge Staffare ett varmt och hjärtligt välkomnande till Wiklund Trading-familjen, säger Niklas Wiklund, vd Wiklund Trading.

Här kan du läsa fler nyheter om maskiner

© Anläggningsvärlden 2024
info@anlaggningsvarlden.se