Smartdok vinner prestigepris för andra året i rad

spons_smartdok

smartdok_steffen_nerdal

SmartDok har vunnit den nationella delen av RSM European Business Awards, ”The ELITE Award for Growth Strategy of the Year” för 2016/17.

Detta är andra året i rad det norska företaget vinner den nationella delen av den prestigefyllda konkurrensen.  Det är till stor del på grund av den starka tillväxten på den svenska marknaden att SmartDok vann årets konkurrens.

Enorm tillväxt
– Under 2016 har vi upplevt ett ökat intresses för våra produkter, och tillväxten har varit mycket stor målat i antal kunder, säger vd i SmartDok AB, Steffen Nerdal i en kommentar.

SmartDok har blivit en stor och viktig aktör i Scandinavien för bygg- och anläggningsbranschen för digital tidrapportering och för att hålla full kontroll över projekten. SmartDok består av tio moduler som hjälper branschförertagen att arbeta smartare och enklare.

Marknadens enklaste
– Allt från maskinmodul med besiktning av fordon och service av grävmaskiner, formulär/bild-modul som har checklista och hantering av avvikelser, och en gratis, ID06-ackrediterad Personalliggare som är marknadens enklaste system hjälper dig att inte bryta mot den nya lagen inom byggbranschen, fortsätter Steffen Nerdal.

Kunderna har talat!
I fjol vann SmartDok kategorin för den mest innovativa lösningen, som bekräftar att lösningen var riktig god. I år bevisar våra kunder att de också tycker SmartDok är ett smart system som hjälper till med att få mer lönsamma projekt.

– SmartDok har alltid haft som vision att göra saker smart och enkelt – så att entreprenörerna i branschen kan arbeta smartare och mer effektivt, berättar Steffen Nerdal.

SmartDok Personalliggare är fortfarande gratis!
– Och till dem som fortfarande betalar för Personalliggaren: Kontakta oss idag så hjälper vi dig, avslutar Steffen Nerdal.

Länk till SmartDok