Skogstank från Fuel Proof

FUELSTOREF1500-1

Sedan i våras är norska Gjerstad Products återförsäljare i Norge och Sverige för brittiska bränsletanktillverkaren Fuel Proof. I sortimentet ingår bland annat en skogstank.

Skogstanken finns i storlekarna 1000 och 1500 liter. Dessa ståltankar med dubbla väggar är försedda med en rad innovationer och är skräddarsydda för skogsmaskiner.

– Som alla tankar i Fuel Proofs sortiment är skogstanken tillverkad för en mycket lång och pålitlig tjänst, säger Tor Kjetilson Moe, vd på Gjerstad Products.

Skogstanken har en galvaniserad stålram och låg tyngdpunkt, integrerade gaffeltruckfickor, ett rejält lyfthandtag, stötskydd och ett lagringsutrymme för fat (gäller 1000-litersmodellen). Lyfthandtaget kan förses med ett plaströr för lyft av maskiner med knivblad.

Fuel Proof skogstank är en 110-procentig dubbelväggig tank i enlighet med gällande miljöregler. Den har låsbart skåp för förvaring av pumputrustning med mera. Som tillbehör finns ett flertal olika pumpar. Alla Fuel Proofs tankar säljs med tre års garanti.

Länk till Gjerstad

© Anläggningsvärlden 2017.
info@anlaggningsvarlden.se