Skogsnolia flyttar till 2019

Panoramabild 1

Skogsmässan Skogsnolia planerades att genomföras i juni nästa år. På grund av att de stora maskintillverkarna inte avsåg att ställa ut, meddelar nu arrangörerna att mässan flyttas till 13-15 juni 2019.

–  Både våra besökare och utställare ställer höga krav på mässans utbud och det hade inte gått att göra en mässa utan maskintillverkarna som är en av de stora utställargrupperna. Vi gör inte mässan för vår egen skull, utan för branschen, säger Tommy Abrahamsson, vd på Nolia AB som arrangerar mässan.

– Vi kommer att rikta oss till ännu fler målgrupper än tidigare. Det gör vi för att stärka branschen, bygga bas för ökad rekrytering till branschen men också öka kunskapen om skogen och dess värdekedjor. Dessutom vill vi göra mötesplatsen mer jämställd med ökad mångfald, säger Kristin Olsson.

Nästa Skogsnolia hålls i Håknäs, Vännäs kommun, cirka tre mil från Umeå.

– Det är ett fantastiskt bra område med både avverkningsbar skog och bra mässytor. Dessutom är det lättillgängligt och lätt att ta sig till oavsett från vilket väderstreck man kommer, säger Kristin Olsson avslutningsvis.

© Anläggningsvärlden 2017.
info@anlaggningsvarlden.se