Rivab förvärvar THT Consulting

Foto: Rivab.
Foto: Rivab.
Under juni månad så skrev Rivab i Göteborg AB och THT Consulting AB på avtalet att Rivab förvärvade lättrivningsföretaget THT.

Efter flera års samarbete så bestämde man gemensamt att man är starkare tillsammans och i Rivab:s namn så kan man fortsätta att stärka varumärket och ta marknadsandelar i södra Sverige med Göteborg som utgångspunkt.

THT är ett selektivrivningsföretag med inriktning på rotrivning, sanering och håltagning som sin tyngdpunkt detta kommer att förstärka Rivab:s befintliga organisation som varit fokuserad på maskinell totalrivning under de senaste åren.

Patric Lavebäck som var ägare och vd för THT kommer att vara avdelningschef för lättrivning på Rivab i den nya organisationen säger i en kommentar, – Jag ser att detta var ett naturligt steg för oss som företag för att kunna ta nästa steg för att utveckla och utöka våran verksamhet”.

– Vi har känt under en längre tid att THT med Patric och deras medarbetare passar väl in i vår filosofi och värdegrunder vilket gör det extra roligt att vi fått till affären, THT kommer att fusioneras in i Rivab under hösten och kommer att stärka våran organisation i Göteborgs området på rotrivnings sidan, säger John Segerlund vd för Rivab avslutningsvis.

© Anläggningsvärlden 2018.
info@anlaggningsvarlden.se