Ponsse tar över service i egen regi

_W5A3319

Ponsse kommer att ta över servicen i  Dalsland, Bohuslän och Västra Götaland från och med början av oktober i år. I dag ansvarar företagets servicelämnare  Linnarsson i Blidsberg för servicen via sin anläggning Bengtsfors.

Linnarsson kommer fortsätta att bedriva service och försäljning i Blidsberg. Ponsse startar upp en fältmekaniker, Christian Karlsson, med egen servicebuss i området. Rekrytering av ytterligare personal pågår för fullt. Ponsse söker även efter lämplig lokal där man kan utföra service.

– På sikt hoppas vi kunna erbjuda våra kunder i området en egen serviceverkstad, men tills dess kommer Christian att finnas på plats med sin fullutrustade servicebuss, säger Urban Folkesson, Eftermarknadschef på Ponsse AB.

Michael Fredriksson är Ponsses senaste rekrytering i Värmland. Han kommer att vara stationerad på huvudkontoret i Surahammar, men även utgå ifrån Molkom. Michael är försedd med en ny fullutrustad servicebuss, och möjligheten att beställa service och reservdelar är redan i full gång.

© Anläggningsvärlden 2019.
info@anlaggningsvarlden.se