Ny generalagent för Rammer i Sverige

Göteborgs Hammarservice är ny generalagent i Sverige för Rammer Hydraulhammare och rivningsutrustning. Från vänster: Robin Andersson och Emil Andersson. Foto: Per Eriksson

Göteborgs Hammarservice AB stärker sin position på den svenska marknaden som ny generalagent för Rammer – ett varumärke som företaget har över 35 års erfarenhet av.

Sedan 2018 har Göteborgs Hammarservice haft ett avtal med den finska tillverkaren av hydraulhammare Rammer om att köpa deras produkter utan mellanhänder. Nu tar man steget fullt ut och blir generalagent för varumärket på den svenska marknaden från och med den 8 februari 2021.

– Det känns stort för oss som är ett litet företag att få hela agenturen för ett världskänt varumärke som Rammer, säger Robin Andersson, som tillsammans med sin bror Emil Andersson och far Meier Andersson driver Göteborgs Hammarservice.

All försäljning av Rammer originalreservdelar och spett i Sverige sker genom Göteborgs Hammarservice och deras servicepartners Cema Maskin AB i Järfälla och Melanders Alltjänst i Luleå.

Göteborgs Hammarservice AB har erfarenhet av att serva hydraulhammare från Rammer i mer än 35 år och har under de senaste åren även börjat jobba allt mer med försäljning. Som generalagent säljer Göteborgs Hammarsevice hela Rammers sortiment av hydraulhammare, rivningsutrustning och aggregat.

© Anlaggningsvarlden 2021.
info@anlaggningsvarlden.se