Ny RTK-Rover och smart antenn från Leica Geosystems

LGS GS18 T Slider 1680x885

Leica Geosystems lanserar Leica GS18T RTK-rover och en smart antenn med GNSS på den svenska marknaden.Enligt Leica är den tidsbesparande eftersom man inte längre behöver hålla stången vertikal – den får en korrekt avvägning även om den lutar.

– Denna smarta antenn med branschledande teknik som kombinerar GNSS och tröghetsnavigering (IMU) är den första i sitt slag på marknaden och erbjuder lutningskompensation som är både kalibreringsfri och helt okänslig för magnetiska störningar, säger Jonas Gunnarsson, Teknisk Säljare på Leica Geosystems.

”Denna innovativa smarta antenn med branschledande teknik är den första i sitt slag på marknaden”, Jonas Gunnarsson, teknisk säljare på Leica Geosystems.

Eftersom man inte längre behöver övervaka blåsan och hålla avvägaren plant kan du fokusera på arbetsuppgiften och spara mer tid, än om man använt en konventionell mätmetod.

Oavbruten, noggrann positionering i omgivningar med metallföremål i närheten – nu kan man mäta på platser som förut inte var möjliga. GS18 T kan användas direkt utan kalibrering.

© Anläggningsvärlden 2017.
info@anlaggningsvarlden.se

leica_gs18_t_cs20_-_300dpi