Ny rörläggningslaser

Topcon lanserar nu en ny rörläggningslaser med en app-funktion.  Topcon TP-L6 är nu mindre i storlek och har längre batteridriftstid samt ny teknik med appfunktion som gör den till en av de mest flexibla på marknaden, skriver den svenska återförsäljaren Blinken Tools i ett pressmeddelande.

 Genom att para en mobil enhet via Bluetooth med den nya rörlasern TP-L6, kan användaren ställa in och göra ändringar direkt från sin mobiltelefonen till lasern. Med mobilappen får man större flexibilitet för justeringar som ökar användarvänlighet på arbetsplatsen. 

Användaren kan enkelt ställa in lutning och riktning samt flera olika konfigurationer från mobilappen och det minskar behovet som att fysiskt komma in i trånga brunnar. 

– I dagens värld navigerar vi vår vardag med mobila enheter och appar som förbättrar effektiviteten mer än någonsin tidigare. Topcon har länge varit ledande inom branschen med stora framsteg inom laserteknik. Och nu är vi stolta över att fortsätta den framgången genom att föra mobilapp-anslutning och kontroll för det segmentet, säger Murray Lodge, senior vice vd för Topcon Construction. Det är en del av företagets initiativ att integrera en användarvänlig mobilapp och “ta med din egen” enhet i fler applikationer för att påskynda arbetsflöden på arbetsplatsen. 

– Topcon var banbrytande med “Grönt Laserljus” i sina lasrar för två decennier sedan, och idag ger vår patenterade teknik högsta produktivitet i alla typer av förhållanden vid rörläggning, menar Murray Lodge. TP-L6 är nästa steg för att ge våra laseranvändare förbättrad lönsamhet och en moderniserad strategi för den digitala arbetsplatsen.