Ny återförsäljare för Remu

Linköpingsföretaget Stenstan Recycling är ny exklusiv återförsäljare för Remu:s produkter på den svenska marknaden.
Linköpingsföretaget Stenstan Recycling är ny exklusiv återförsäljare för Remu:s produkter på den svenska marknaden.

Den finska tillverkaren av sorteringsskopor, Remu har beslutat sig för att satsa på den svenska marknaden och har därmed utsett Stenstan Recycling AB till ny exklusiv återförsäljare för hela produktprogrammet i Sverige.

Stenstan Recycling AB är ett relativt ungt företag som drivs av Niklas Johansson som har lång erfarenhet inom återvinningsteknik och produkter för detta.

Med bas i Linköping och med en dedikerad säljkår för Remuprogrammet kommer nya och befintliga Remukunder att erbjudas såväl nya produkter som service och reservdelar av befintliga enheter.

– Vi satsar på att vara nära marknaden och kommer därför att delta på Load Up North mässan i Boden samt på Entreprenad Live på Ring Knutstorp. Vi kommer på båda mässorna att visa ett brett urval av produkter, bland annat kommer vi att visa en specialdesignad EX140 skopa målad i finska färgerna för att fira Finlands 100-års jubileum av självständighet. Vidare kommer den nya Cross Over skopan XO att finnas på plats med samtliga moduler vilket inkluderar även den nya betongmixer modulen som visade sig mycket populär på Bauma., säger Niklas Johansson, vd på Stenstan Recycling AB

– Det kommer att finnas möjlighet att boka demonstration av produkterna på plats hos kund och vi kommer även att erbjuda hyreslösningar av sikt & kross skopor.

Länk till Stenstan Recycling AB.

© Anläggningsvärlden 2017.
info@anlaggningsvarlden.se