Moba ingår samarbete med återförsäljare

MOBA-PRESS 2 (2)

Moba Sweden  har ingått ett avtal med Maskin System/Sats Tech somt möjliggör ett samarbete med återförsäljare som startas upp under 2018. Samarbetet kommer att ge vardera partners kunder ett större produktutbud, tillgång till bådas service/montage och resurser/produkter i större utsträckning än idag.

Moba har varit en kraft inom maskinstyrning sedan 1972. Och sen man etablerades på den svenska marknaden 2016 efter att man förvärvat Novatron Oy. Som man haft ett nära samarbete med sen 2011 och bland annat tillsammans etablerat det populära grävsystemet Xsite Pro. Ser man nu en stark tillväxt på den svenska marknaden.

Maskin System/Sats Tech, har sedan starten 2011 etablerat sig i Mellansverige som en märkesoberoende service/montage partner när det gäller maskinstyrning. Företaget har kontor samt en etablerad verkstad i Örebro på cirka 800 kvadratmeter där man specialiserat sig på tillbyggnad och underhåll av entreprenad maskiner.

– Vi är glada att kunna erbjuda våra kunder flera attraktiva tjänster och produkter inom maskinstyrning och tar ännu ett steg mot att ta över den svenska marknaden. Det finns plats för fler smarta maskinsystem i Sverige och vi är redo att leverera, det gör det extra roligt att få göra det tillsammans med Sats Tech säger Patrik Wallgren, Operative Manager på Moba Sweden.

– Vi är stolta och glada att numera även kunna erbjuda våra kunder Mobas kostnadseffektiva smarta maskinstyrning.Vi hoppas även att vi med vår stora kompetens kan se till så fler av Mobas lösningar för maskinlösningar når den svenska marknaden. Därför är det verkligen kul att samarbeta med en så respektingivande leverantör säger Simon Skinnars, vd på Maskin System/Sats Tech.

© Anläggningsvärlden 2018.
info@anlaggningsvarlden.se

Patrik.Vallgren.MOBA