Maskinfästen intresserade Maxpo-besökarna

IMG_1123

Finlands stora entreprenadmässa Maxpo i Hyvinkää har precis avslutats. – En sån här mässa ger oss ett ypperligt tillfälle att introducera nya produkter men även få feedback och förbättringsförslag direkt från användarna, säger Area Manager Jukka Hautala.

Rototilt presenterade sina nya maskinfästen med det säkra redskapslåset SecureLock. Lösningen engagerade maskinförarna där behovet av ett säker och robust maskinfäste var tydligt.

– Våra nyheter väckte intresse bland många, likaså de gripar och skopor vi ställde ut. Att vi kan leverera en helhet med styrsystem, maskinfäste, redskap och tiltrotator är det inte så många som känner till, säger Jukka Hautala.

Maxpo i Hyvinkää är den finska branschmässan för entreprenadmaskiner och genomförs vartannat år. Mässan har vuxit sedan tidigare och branschen andas optimism. För Rototilt är det lovande för framtiden.

– Många teknikförbättringar är redan gjorda. Vi lyssnar in kunderna och all feedback kommer innebära viktiga produktnyheter inom kort, avslutar Jukka Hautala.

© Anläggningsvärlden 2017.
info@anlaggningsvarlden.se