Maryam Zarrin blir ny regionchef på Svevia

Maryam Zarrin tillträder som regionchef på Svevia den 1 januari. Foto: Markus marcetic

Maryam Zarrin tillträder som ny chef för region Stockholm inom division Anläggning. Regionen omfattar Stockholm och Uppsala och består av två arbetschefsområden.

– Maryam har ett starkt kund- och affärsfokus som om och om igen och under flera år bidragit till projektframgångar för Svevia. Med sin kommunikativa ledarstil entusiasmerar och utvecklar hon sina medarbetare och jag ser verkligen fram emot att fortsätta samarbeta med Maryam som chef för Region Stockholm, säger Mattias Gretzer, tillträdande divisionschef för Anläggning.

Maryam har en bred kompetens och mångårig erfarenhet inom väg- och anläggningsbranschen i roller som bland annat projektchef, specialistinköpare och senast som arbetschef både inom Svevia först på division Drift och de senaste fyra åren inom division Anläggning, Stockholm. Hon är i grunden civilingenjör inom väg och vatten med inriktning på ekonomi och anläggning.

– Jag är väldigt glad över förtroendet att få leda regionen och tillsammans med alla fantastiska och kompetenta kollegor och medarbetare driva utvecklingen vidare i regionen och på Svevia. Tillsammans med bolagets övriga divisioner Industri och Drift ska vi stärka division Anläggnings affär och självklart ska vi ha roligt på vägen.säger Maryam Zarrin i en kommentar.

I division Anläggning samlas Svevias entreprenadtjänster inom väg, grundläggning, mark och betongarbeten. Verksamheten erbjuder ny- och ombyggnationer av infrastrukturprojekt allt från vägar, broar, energiparker, grundläggning och marksanering.

Maryam Zarrin tillträder som regionchef den 1 januari, 2024.

© Anläggningsvärlden 2023.
info@anlaggningsvarlden.se