Mählers börjar sälja Rascos spridare

solid_c_header_1440x701

Mählers växlar nu upp till att vara en komplett leverantör av vägunderhållsutrustning. I slutet av februari 2018 tecknade Rasco ett distributionsavtal för Sverige och Norge med Mählers.

Rascos lastbilsmonterade spridare i serierna Solid och Liquid används sedan många år för underhåll av skandinaviska vägar. Solid C är den populäraste modellen hos de flesta skandinaviska kunder.

– Mählers är Nordens största tillverkare av vinterunderhållsutrustning för lastbilar, men på senare år har vi fått allt fler frågor om produkter som vi inte har i vårt eget sortiment. Avtalet innebär att vi nu är en komplett totalleverantör för såväl vinter- som sommarunderhåll säger Roar When, sälj och marknadschef på Mählers.

Bolagens produktportföljer kompletterar varandra perfekt. Mählers front- och sidomonterade plogar tillverkade enligt skandinavisk standard i kombination med Rascos spridare, som klarar de tuffa och krävande förhållandena i Norden, är en perfekt match. Som exklusiv distributör av Rascos produkter i Norge och Sverige kommer Mählers därför att kunna erbjuda kompletta vinterunderhållslösningar åt sina kunder.

– Vi var redan bekanta med några av Rascos produkter sedan tidigare och vi känner ingen tvekan när det kommer till deras kvalitet. Efter några intervjuer med kunder som använder företagets produkter idag, och med nyckelpersoner på Rasco, är vi övertygade om att detta var något vi ville komplettera vårt produktsortiment med säger Roar Wehn.

Rascos filosofi är att erbjuda underhåll av väginfrastruktur året om. Utöver spridare innehåller RASCOs produktportfölj olika typer av snöplogar, kantslåttrar, borstar och vägtvättar som alla kommer att vara tillgängliga i Mählers distributionsnät.

Länk till Mählers

© Anläggningsvärlden 2018.
info@anlaggningsvarlden.se