Kolbjörn Kindströmer ny ordförande för Skogsentreprenörerna

0
1
Foto: Skogsentreprenörerna.
Foto: Skogsentreprenörerna.

Vid Skogsentreprenörernas årsstämmohelg  som hölls i Lund den 8-9 november, valdes Kolbjörn Kindströmer från Nora, till ny ordförande efter Bernt Hermansson.

– Jag är både hedrad och stolt över förtroendet som jag fått. Som skogsentreprenör finns det inget finare uppdrag – och jag ser fram emot att få fortsätta med att skapa bättre förutsättningar för landets entreprenörer, säger Kolbjörn Kindströmer i en kommentar till utnämningen.

Kolbjörn Kindströmer, som under flera är varit vice ordförande i organisationen driver till vardags Kindströmer Skog & Salix AB, och kör för Mellanskog och Sveaskog. Parallellt driver han tillsammans med sin bror och son familjegården med egna stora skogsarealer.

– Det känns otroligt fint att få ta över efter Bernt Hermansson. Mycket har hänt under hans år som ordförande och för den nya styrelsen kommer mycket handla om att ytterligare spetsa vår medlemsnytta. Högt på agendan kommer förstås att utveckla vårt nyligen påbörjade arbete med bättre villkor och tätare samarbete med våra uppdragsgivare, säger Kolbjörn Kindströmer.

Till vice ordförande valdes ledamoten Anders Öhman, Anders Öhman Skog AB. Ny i styrelsen är också Lars Blixt, Firma Lars Blixt.

I anslutning till stämman delade Gröna Arbetsgivare ut sitt pris Årets unga skogsentreprenör, som i år gick till Joakim Gustafsson med sitt företag Svensk Skogsservice.
– Vi har haft fantastiska rådgivare på vägen, annars hade jag aldrig fått stå här idag, förklarade Joakim Gustafsson.

© Anläggningsvärlden 2019.
info@anlaggningsvarlden.se

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här