GT Center öppnar fullserviceanläggning i Sundsvall

jcb_gt_c

JCB-återförsäljaren GT-Center utökar sitt nätverk i norra Sverige med en ny fullserviceanläggning i Sundsvall. 1 mars slår man upp portarna till en nyetablering av GT-Center på Murarvägen 10 på Nacksta industriområde i Sunsvall.

Med en huvudanläggning i Skellefteå vill GT-Center i och med öppnandet i Sundsvall ge en ännu bättre och närmare service till sina kunder i Gävleborgs län. GT-Center och JCB har en lång gemensam historik på den svenska marknaden. GT-Center är nu inne på sitt tjugonde år som JCB återförsäljare och de är nu en av sex återförsäljare som tillsamman täcker upp i princip hela den svenska marknaden.

– JCB fortsätter att lansera nya attraktiva produkter på den globala marknaden, det känns helt naturligt för oss att följa med på denna resa, Roger Söderlund, vd på GT-Center.

– Vi är väldigt glada över vårt långa och goda samarbete med GT-Center och det är roligt att de valt att fortsätta att utveckla sitt samarbete med oss. Öppnandet av ytterligare en anläggning i Sundsvall är helt i linje med vår stategi om att vara nära våra kunder och att tillsammans med dessa utveckla våra produkter, säger JCBs svenska försäljningschef Markus Möller.

Roger Söderlund ägare och vd på GT-Center säger: – JCB fortsätter att lansera nya attraktiva produkter på den globala marknaden, det känns helt naturligt för oss att följa med på denna resa. Genom att nu även finnas i Sundsvall med egen anläggning kan vi fortsätta att ta hand om våra kunder på ett bra sätt och hoppas också kunna attrahera nya kunder som kommer uppskatta vår lokala fullservice anläggning.

Länk till GT-Center

© Anläggningsvärlden 2019
info@anlaggningsvarlden.se