Eco Log förvärvar nordisk återförsäljare

Eco Log förvärvar det svenska säljbolaget Eco Log Försäljning AB. Fr.v: Magnus Sandström, vd Elfab och Anders Gustafson, vd på Eco Log. Foto: Eco Log.
Eco Log förvärvar det svenska säljbolaget Eco Log Försäljning AB. Fr.v: Magnus Sandström, vd Elfab och Anders Gustafson, vd på Eco Log. Foto: Eco Log.

Skogsmaskintillverkaren Eco Log förvärvar det svenska säljbolaget Eco Log Försäljning AB (Elfab). Förvärvet är en del av företagets satsning på den svenska marknaden.

– Vi har länge haft ett nära och bra samarbete med Eco Log. Att vi nu ingår i samma organisation känns som en självklar lösning som gör att vi kan fortsätta vår utveckling tillsammans. Framför allt så kommer försäljning och eftermarknad arbeta närmare varandra vilket jag är övertygad om att kunderna kommer att märka och uppleva som positivt framöver, säger Magnus Sandström, vd på Elfab.

Företaget har en tydlig målbild för framtiden och planer för ytterligare expansion såväl i Sverige som på de utländska marknaderna. Under de senaste två åren har många nya tjänster tillsatts för att stärka och utveckla allt från konstruktion och produktion till eftermarknad.

 “Kunderna ska veta att vi finns där för dem såväl före som efter köpet”, Anders Gustafson, vd på Eco Log.

– Vi ska fortsätta att växa. Vi erbjuder våra kunder skogsmaskiner med hög effektivitet, driftsäkerhet och bra arbetsmiljö för förarna. Kunderna ska veta att vi finns där för dem såväl före som efter köpet och tillsammans med Elfab får vi bästa tänkbara förutsättningar för att ge dem den service de behöver och vill ha, säger Anders Gustafson, vd på Eco Log.

Eco Log Försäljning AB startade sin verksamhet 2015 och har idag 14 anställda. Huvudkontoret ligger i Nyhammar och företaget säljer nya och begagnade maskiner från Eco Log på den svenska, norska och danska marknaden.

© Anläggningsvärärlden 2019.
info@anlaggningsvarlden.se

Foto: Eco Log
Foto: Eco Log