Delvator visar nyheter från Hitachi på Entreprenad Live

0
2

zx85usb_6_4(586)

Delvator visar på årets Entreprenad Live upp en nyhet direkt från Bauma – bandgrävaren Hitachi ZX85USB-6. Det är en kompaktmaskin med kort bakända. Modellen har funnits tidigare men nu har man laserat en helt ny serie och viktigaste förändringen är att den nu är uppgraderad till miljösteg V.

Eslövs- och Hitachiföretaget Delvator vill på mässan visa upp hela sin bredd. Två maskiner kommer att finnas tillgängliga för provkörning – dels den populära 24-tons bandgrävaren ZX210LC-6 och dels hjulgrävaren ZX140W-6 på 17-ton.
– Vi hoppas att så många som möjligt tar chansen att prova Hitachis omtyckta hydraulik och lättkörda maskiner, säger Delvators vd Thomas Pehrsson som själv kommer att finnas tillgänglig i Delvators monter.

Förutom provkörningsmaskinerna finns följande grävare och hjullastare uppställda i montern:
Hjulgrävaren ZX145W-6. Denna kompaktbyggda hjulgrävare i 17-tonsklassen är en stor framgång i Sverige. I serie 6 har modellen fått betydligt större motor jämfört med tidigare. Det ger ökad styrka i hydraulik och transmission vilket gör den lättkörd.

Bandgrävaren ZX135US6. Även denna 15-tons bandgrävare är kompaktbyggd och har blivit känd för sin höga kapacitet och smidiga format. Denna bandgrävarstorlek är avsedd för både små och stora gräv- och anläggningsjobb.

Bandgrävaren ZX300LC-6 är den största maskinen i montern. Den väger 32 ton, har en sexcylindrig motor och ett hydraulsystem med tre pumpar som ger extra kraft och lägre bränsleförbrukning.

Bandgrävaren ZX85USB-6. Bandgrävaren (redan omnämnd i ingressen) är på drygt 8-ton. Trots det kompakta formatet har maskinen stor hytt samt en layout på maskineriet som innebär att den är mycket servicevänlig. Smidig och lätt att arbeta med vid mindre anläggningsprojekt.

Dessutom kommer två av Hitachis hjullastare att finnas uppställda i montern. Dels Hitachi ZW220-6 på drygt 18 ton och dels den betydligt mindre ZW75-6 på 5-ton.

Hitachi erbjuder sedan många år ett världsomspännande eftermarknadsprogram där maskinen är uppkopplad mot centrala databaser.  Nytt är att all informationen nu finns tillgängligt via en app vilket gör det mycket lättare att få fram aktuell data.

© Anläggningsvärlden 2019.
info@anlaggningsvarlden.se

 

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här