Delvator flyttar till nya lokaler i Stockholm

delvators nya lokaler på Metallvägen i Rosersberg
Delvator är mitt uppe i en expansionsfas. Nu ökar man närvaron ytterligare med en modern anläggning och nytt centrallager på Metallvägen 61 i Rosersberg strax norr om Stockholm.

Hitachis återförsäljare är inne i en expansionsfas och har byggt en ny anläggning och nytt centrallager på Metallvägen 61 i Rosersberg strax norr om Stockholm. Lokalerna invigs 18 april med dropin mellan 11-18. Mingel med god mat och dryck samt en och annan maskinnyhet utlovas.

Delvator flyttar in i en ny anläggning i Rosersberg med en stor modern verkstad, centrallager för Sverige och ett  showroom. Satsningen i regionen ger en förbättrad logistik, mer rationell produktionskapacitet med lägre leveranstider och en bättre tillgänglighet. Den nya anläggningen kommer att fungera som en central hubb för företagets verksamhet.

– Vår satsning säkerställer en ännu snabbare och mer effektiv service för kunderna i Stockholmsregionen och vår reservdelsförsörjning i Sverige, säger Jonas Coltén, vd på Delvator. Det är en viktig faktor för att ytterligare stärka våra relationer och fortsatt utveckla vår position på marknaden, fortsätter han.

På delvators utegård finns plats för mycket maskiner
På den nya anläggningen kommer man att få nya kontorslokaler, en modern maskin- och utställningshall, en större och mer välanpassad verkstad och bra utrymme för alla maskinerna av varumärkena Hitachi och Bell på gården.

Anläggningen på Metallvägen 61 i Rosersberg är fräsch och modern och byggdes 2018 av N.C Nielsen Fastigheter AB. Ytan på cirk 3.500 kvadratmeter är uppdelad för två verksamheter där Delvator tillsammans med Scantruck delar lokaler.

”Vår satsning säkerställer en ännu snabbare och mer effektiv service för kunderna i Stockholmsregionen”

På den nya anläggningen kommer man att få nya fräscha kontorslokaler, en modern maskin- och utställningshall, en större och mer välanpassad verkstad och bra utrymme för alla maskinerna av varumärkena Hitachi och Bell på gården. I det moderna centrallagret som etablerats finns en toppmodern lagerautomat och bra lagerutrymmen med struktur och ordning.

– Det kommer att bli enklare administrativt och vi kommer kunna hålla ett större lager med centralisering. Stockholm ligger bra rent logistiskt och vi når nästan hela landet dagen efter beställning. Lagerna i Eslöv och Härnösand kommer finnas kvar men antalet artiklar kommer minskas. Det som kommer vara kvar där är serviceartiklar och vissa kritiska delar för våra lokala kunder och våra fältmekaniker. Behöver vi andra delar till Eslöv eller Härnösand så kommer vi ta detta från vårt nya lager i Stockholm, säger, Mikael Jensen, reservdelsansvarig på Delvator. 

Här kan du läsa fler nyheter om maskiner

© Anläggningsvärlden 2024
info@anlaggningsvarlden.se